Montserrat Colldeforns, al tercer debat de la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

La política és la convidada d'aquest dimarts

La política és la convidada d'aquest dimarts

El futur de l'Estat del benestar centrarà la tertúlia d'aquest dimarts del cicle 'Reptes d'avui a debat', que organitza la Fundació Sant Cugat. L'economista i exdiputada socialista al Congrés espanyol Montserrat Colldeforns i el professor de la UAB Josep Adelantado protagonitzaran aquesta aquesta tercera xerrada. L'historiador Domènec Miquel serà el moderador d'aquest sopar tertúlia. El debat tindrà lloc a l'espai Terra Dolça a les vuit del vespre.

El membre de la Junta de la Fundació Sant Cugat, Jordi Casas, ha explicat a Cugat.cat que el debat té l'objectiu d'aportar idees noves sobre la direcció futura del projecte europeu de l'Estat del benestar.

Jordi Casas

Volem fer una modesta aportació al debat públic sobre el futur de l'Estat del benestar.




La xerrada té lloc al centre gastronòmic Terra Dolça a les vuit del vespre i inclou un sopar. El preu de la inscripció és de 20 euros, i s'ha de fer anticipadament a través del correu electrònic secretaria@stcugat.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.