L'onada de fred es queda a Sant Cugat com a mínim fins dilluns


  • Comparteix:

L'alerta de Protecció Civil es manté fins dilluns

L'alerta de Protecció Civil es manté fins dilluns

Protecció Civil manté fins dilluns l'alerta per l'onada de fred. Les baixes temperatures s'han intensificat aquest diumenge, després de la lleu nevada de la matinada de dissabte a diumenge registrada a Sant Cugat i a bona part de la comarca. S'espera que l'entrada d'aire fred a Catalunya es completi aquest dimarts i per tant les precaucions davant el risc per les gèlides temperatures s'allargaran també aquest dilluns, segons les previsions meteorològiques.

A Sant Cugat, la neu ha fet acte de presència la matinada d'aquest dissabte a diumenge sense registar cap incidència destacable. L'Ajuntament manté activada la prealerta municipal pel risc d'onada de fred, que la ciutat patirà com a mínim fins aquest dilluns. Els serveis municipals hi fan front amb tasques preventives.

La ciutat registrarà encara temperatures mínimes de sota zero durant aquest dilluns, mentre que les màximes pujaran per sobre dels vuit graus. De cara a dimarts, es preveu que les temperatures comencin a pujar, segons el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.