El tractament psicològic de la gent gran, el tema del nou llibre de Josep Deví


  • Comparteix:

Josep Deví és psicòleg clínic i neuropsicòleg / Font: Uib.es

Josep Deví és psicòleg clínic i neuropsicòleg / Font: Uib.es

El neuropsicòleg santcugatenc Josep Deví presenta aquest dissabte el seu nou llibre sobre el tractament psicològic de la gent gran en el marc de la setena edició del Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia, que ha començat aquest divendres a Barcelona. Deví hi assisteix com a ponent després d'haver presidit el congrés fins la passada edició, tot i que segueix actuant com a tresorer i vocal de l'organització.

Deví ha explicat a Cugat.cat que la voluntat d'aquesta obra, titulada 'Manual de intervención clínica en psicogerentología' i publicada per l'editorial Herder, és tractar un àmbit que fins ara pràcticament no havia estat adreçat a Catalunya. Són declaracions d'arxiu.

Josep Deví

Ara mateix no hi ha llibres d'intervenció psicològica per a la gent gran en català o castellà.


El manual es presentarà al Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia, que fa dos anys va tenir lloc a Sant Cugat i en aquesta ocasió es trasllada a la Universitat Abat Oliva de Barcelona. Entre els ponents de més renom hi consta el doctor Michael Basseches, professor de psicologia a les universitats de Harvard i Suffolk, als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.