La Guitza projecta avui el documental 'Super Size me'


  • Comparteix:

Cartell del documental

Cartell del documental

La Guitza ofereix aquest diumenge a les set de la tarda el documental 'Super size me' del director Morgan Spurlock. El treball mostra el dràstic efecte que pateix el director en seguir durant 30 dies una dieta basada en menjar dels restaurants McDonald's. 'Super size me' explora la influència de la indústria del menjar ràpid i com aquesta recomana menjar poc saludable en benefici propi.

El resultat d'una dieta que inclou tres visites diàries al McDonald's porta Spurlock a guanyar més de 10 quilos, incrementar la seva massa corporal en un 13%, un nivell de colesterol de 230, canvis sobtats d'humor, disfunció sexual i acumulació de greix al fetge. Per recuperar els seus nivells anteriors, Spurlock va necessitar 14 mesos.

La motivació darrera del documental va ser estudiar l'increment de l'obesitat a la societat nord-americana. El treball va ser nominat als Oscar com a millor documental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.