Sant Cugat acull un sopar-concert solidari per ajudar l'Índia


  • Comparteix:

Pim Pam Pum és una entitat solidària de Sant Cugat

Pim Pam Pum és una entitat solidària de Sant Cugat

L'entitat santcugatenca Pim Pam Pum organitza aquesta nit un sopar-concert solidari al Casal de Mira-sol. Els diners recaptats seran destinats a l'ONG Indian Sunrises que treballa proporcionant suport mèdic a l'Índia. L'activitat inclou un concert de jazz i de gospel i un espectacle de màgia.

El sopar comença a les vuit del vespre amb una actuació dels percussionistes santcugatencs Bombotronic. Durant el sopar, proporcionat pel càtering Vostra Cuina, col·laborador de l'activitat, es podrà gaudir de música jazz en directe. Després de l'àpat, els assistents aniran al teatre on podran veure l'espectacle de màgia preparat pel Mag David. La festa finalitzarà amb una actuació del cor Gospel Joy La Garriga.

El coordinador d'aquesta activitat, Xavi Fermoso, explica a Cugat.cat alguns dels projectes solidaris de l'entitat.

Xavi Fermoso

Som una entitat que ens dediquem a fer activitats per recaptar diners per altres ONG que es posen en contacte amb nosaltres, com és el cas d'Indian Sunrises



Es tracta d'un acte per a tots els públics, amb la finalitat solidària de recaptar fons destinats a l'ONG Indian Sunrises, que treballa a l'Índia donant suport mèdic als orfanats. No hi haurà un preu establert, sinó que l'entrada serà a donatiu solidari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.