EsadeCreapolis proposa una jornada sobre la comunicació visual


  • Comparteix:

Exterior del centre / Font: EsadeCreapolis

Exterior del centre / Font: EsadeCreapolis

EsadeCreapolis celebra aquest dijous una sessió per desenvolupar la capacitat creativa a través del dibuix. L'empresa Connecting Brains explicarà el seu mètode de plasmar en imatges visuals allò que es vol transmetre al client o als companys de feina en contraposició a les tradicionals presentacions molt sovint difícils de comprendre i d'interioritzar.

Sota el títol de 'Drawing Evening', Connecting Brains considera bàsic desenvolupar la capacitat creativa de les persones i per aquest motiu ajuda les empreses a crear noves maneres de treballar a través d'una estratègia basada en tres metodologies diferents: el pensament visual, el pensament de disseny i la cocreació.

El pensament visual preconitza l'ús d'elements visuals com poden ser fotografies, diagrames o 'post-it' per la comunicació. El pensament de disseny és el procés de disseny per convertir necessitats humanes i idees en empreses rendibles. La cocreació promou la creació de valor a través de la creativitat col·lectiva.

La sessió, que tindrà lloc aquest dijous entre dos quarts de set de la tarda i dos quarts de nou, consistirà en una jornada entre diverses empreses on s'explicaran aquestes eines i com portar-les a terme. Aquesta metodologia ja l'utilitzen grans multinacionals alhora de trobar-se amb els seus clients i també per a reunions internes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.