L'Expolearning veu en Sant Cugat una futura destinació de la fira


Temes relacionats

El VI Congrés Expoelearning mostra propostes santcugatenques (22/mar/07)


  • Comparteix:

La propera edició de l'Expoelearning tindrà lloc a Madrid i a Bogotà / Font: Expoelearning.com

La propera edició de l'Expoelearning tindrà lloc a Madrid i a Bogotà / Font: Expoelearning.com

El santcugatenc Josep Lozano, organitzador de la fira Expoelearning, considera que Sant Cugat té tots els elements 'per convertir-se en un destí firal a escala internacional' i assegura que seria una bona localització per a properes edicions de la fira. L'Expoelearning, que tindrà lloc dimecres i dijous de la setmana vinent a Madrid i al juny a Bogotà, és una de les fires comercials més grans de l'Estat espanyol dedicades al sector de la formació on-line.

L'organitzador de l'esdeveniment i director de l'empresa santcugatenca AEFOL, Josep Lozano, considera que la situació geogràfica, econòmica i social de Sant Cugat converteix la ciutat en una bona aposta per al mercat internacional de les fires tecnològiques. Una proposta que ja ha plantejat a l'Ajuntament i al fòrum Santcugatribuna, i que 's'emmarcaria dins la proposta d''smartcity'. Ho ha explicat a Cugat.cat.

Josep Lozano

Sant Cugat hauria de ser un punt de referència internacional en el món de la tecnologia.


L'Expoelearning és un esdeveniment internacional en l'aprenentatge interactiu que s'ha consolidat com una de les fires comercials més grans de l'Estat espanyol. Organitzada per l'empresa santcugatenca AEFOL, la fira acollirà més d'una cinquantena de companyies internacionals que rebran la visita d'uns 15.000 professionals del món de l''e-learning', durant els dos dies que dura la concentració.

Dimecres, l'empresa santcugatenca de màrqueting digital, Mediaclick, impartirà una ponència sobre l'ús de les xarxes socials en el món de la formació i les empreses. A més, l'organització aprofita aquesta trobada per entregar els premis AEFOL, una iniciativa impulsada fa quatre anys per destacar la feina d'institucions que treballen a favor de l''e-learning', que enguany s'atorgarà a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.