Més parelles que mai en les gitanetes del Carnaval Infantil


  • Comparteix:

Els més petits han estat els protagonistes de la darrera jornada del Carnaval de Sant Cugat que s'ha allargat tres dies. Fins a una trentena de parelles han participat al Ball de Gitanetes, que ha omplert de públic la plaça d'Octavià aquest diumenge. La tradició s'ha barrejat amb la part més vistosa de les celebracions amb un ball on els més menuts de la casa han lluït les seves disfresses.

Princeses, cavallers, personatges animats, pirates i animals han pres aquest diumenge la plaça d'Octavià per gaudir del Carnaval a la ciutat. Els infants han estat el centre de la festa aquest diumenge, on la tradició també ha tingut un paper destacat. Fins a 30 parelles infantils han participat al Ball de Gitanetes, una iniciativa que cada vegada aplega més seguidors. El membre de la comissió organitzadora, Julià Mestieri, ha fet un balanç molt positiu de la jornada.

Julià Mestieri

El balanç és molt positiu, estem molt contents de la resposta dels santcugatencs. Molt contents també de les gitanetes, on han participat més nens que mai.



Un miler de persones han participat en les darreres activitats d'aquest carnaval. Els seus protagonistes, els més petits de la ciutat, han explicat què els sembla aquesta festa.

Participants

M'agrada molt disfressar-me i ballar. / A mi em sembla molt bé aquesta festa perquè m'encanta disfressar-me. / A mi m'agrada maquillar-me i anar pel carrer amb les amigues.







Amb l'edició d'enguany es consolida aquest format de Carnaval infantil, amb les Gitanetes com a protagonistes, que asseguren el futur d'aquest ball tradicional a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.