Veïns de Volpelleres denuncien incivisme i manca d'arranjaments al barri


Temes relacionats

ICV-EUiA proposa la T-Any i demana que no es freni la Llei de Barris (25/gen/12)

Les tarifes dels FGC i dels peatges s'encareixen amb el nou any ( 1/gen/12)

La T-10 s'apuja un 12% i valdrà 18,40 euros (20/des/11)


  • Comparteix:

Imatge de la zona

Imatge de la zona

Veïns del barri de Volpelleres han denunciat al ple d'aquest dilluns actes incívics i vandàlics a l'equipament esportiu de la zona i la manca d'arranjaments al parc. Els veïns reclamen la regulació dels usos d'aquest equipament i el tancament de la pista de futbol i de bàsquet per evitar-ne l'ús a altes hores de la matinada. L'equip de govern ha assegurat que el pressupost d'enguany conté una partida per a la regulació d'usos d'aquest àmbit.

Segons el veïns de Volpelleres, les instal·lacions esportives del barri són utilitzades permanentment i fa que els residents a la zona no en puguin gaudir. Aquesta situació també provoca, segons el veïns, sorolls i molèsties a altes hores de la nit que pertorben el seu descans. Representants veïnals han fet aquesta denúncia al ple d'aquest dilluns i han preguntat a l'equip de govern si els pressupostos d'enguany contemplen una partida per regular els usos dels equipaments esportius de la zona. Els assistents han explicat que la situació s'ha traduït en actes vandàlics cap al mobiliari urbà de la zona i en algun cas s'han trencat vidres dels vehicles estacionats a tocar del parc després que els veïns haguessin alertat a la Policia Local dels mals usos a les pistes esportives.

Javier Vivas s'ha adreçat a l'equip de govern en nom dels veïns de la zona.

Javier Vivas

Vam presentar més de 200 signatures demanant solucions. Ara preguntem si els pressupostos tenen alguna partida per aquesta qüestió.





L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que els comptes municipals preveuen la regulació d'aquesta zona que contempla la redacció d'una normativa i la instal·lació de cartells que estableixin horaris. Al seu torn, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha anunciat la creació d'una comissió per estudiar el cas.

Joan Puigdomènech

Els convido a participar en una comissió per planificar l'ús d'aquest espai.




Els representants dels veïns han fet aquesta denuncia i petició en el torn de precs i preguntes al ple d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.