'Tanquem Pinya' analitza la feina dels periodistes especialitzats en castells


Temes relacionats

Els Gausacs volen competir al Concurs de Castells de Tarragona com una de les 12 millors colles del món (14/feb/12)

Consolidar el castells de vuit, objectiu dels nous caps de colla dels Gausacs ( 7/feb/12)

Els Castellers de Sant Cugat afronten la renovació del cap de colla (28/gen/12)


  • Comparteix:

Els Castellers en una actuació anterior

Els Castellers en una actuació anterior

És difícil combinar el periodisme casteller amb la participació en una colla castellera. Aquesta és una de les conclusions a què han arribat els col·laboradors de la tertúlia del programa 'Tanquem Pinya' de Cugat.cat. La cobertura que els mitjans de comunicació fan de les trobades castelleres també ha protagonitzat la tertúlia.

La combinació del periodisme casteller i, al mateix temps, vestir la samarreta d'una colla és una complicació per als periodistes, que no poden participar en les diades castelleres. Pel que fa a la cobertura dels mitjans de comunicació, els tertulians han assegurat que a vegades es troben amb el problema d'utilitzar tecnicismes que l'espectador no pot entendre.

D'altra banda, els col·laboradors han fet un balanç de la temporada castellera. El periodista de Catalunya Ràdio Jordi Suriñach ha fet una valoració de l'augment del nivell mitjà, referint-se a la colla castellera de Sant Cugat, els Gausacs.

Jordi Suriñach

El nivell mitjà va pujar moltíssim en la temporada passada. En gairebé totes les diades feien construccions molt meritòries.




Castellers de Sant Cugat tenen l'objectiu de participar en el concurs biennal de Castells de Tarragona a l'octubre i competir entre les 12 millors colles del món casteller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.