La Guitza comença avui un taller de disseny gràfic


  • Comparteix:

El col·lectiu també preveu la projecció del documental 'Food Inc.'

El col·lectiu també preveu la projecció del documental 'Food Inc.'

El Casal Popular la Guitza enceta, aquest dimecres, un taller d'introducció al disseny gràfic amb programari lliure, que s'allargarà durant unes setmanes. L'entitat, a més, organitza aquest dissabte un mercat d'intercanvi i diumenge projectarà el documental 'Food inc.', de Robert Kenner, que destapa els mètodes de producció 'irresponsables' de la indústria alimentària.

Des d'aquest dimecres a les vuit del vespre i durant diverses setmanes, al Casal Popular s'impartiran classes sobre disseny gràfic amb eines lliures i basat en els programes GIMP i Inskcape. Els assistents hauran de portar el seu pc amb Windows o Linux o el seu mac.

D'altra banda, dissabte la Guitza organitzarà un mercat d'intercanvi que comença a les cinc de la tarda, on la gent podrà portar i emportar-se des de jocs, llibres o roba, amb l'objectiu de donar un nou ús a aquests objectes.

El col·lectiu també reflexionarà sobre la indústria alimentària amb la projecció del documental 'Food Inc.', on es qüestionen els mètodes de producció d'aquest sector. La projecció serà a les set de la tarda, al Casal Popular la Guitza i hi haurà servei de bar i crispetes gratis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.