l'ONG Forkids ofereix formació professional d'informàtica a l'Índia


Temes relacionats

Forkids obre un centre d'informàtica a l'Índia per recaptar fons (13/jul/11)

Forkids fa realitat el projecte de la casa d'acollida a l'Índia (22/set/10)


  • Comparteix:

Forkids treballa a l'Índia / Font: Forkids

Forkids treballa a l'Índia / Font: Forkids

L'ONG santcugatenca Forkids ha reobert el seu centre d'informàtica a la ciutat índia de Bagepalli, després que l'estiu passat es posés breument en funcionament de manera provisional. Aquest projecte, que s'ha dut a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'ONG local PVS, té com a objectiu permetre als joves que han abandonat els estudis rebre una formació especialitzada que els permeti accedir a una feina ben remunerada.

Tres cursos de noves tecnologies en anglès són l'aposta de l'ONG per permetre al jovent que surt de l'escola especialitzar-se en una formació professional tan demanada com la d'informàtica. Les classes van començar de manera provisional en una casa d'acollida l'estiu passat, però es van cancel·lar a l'espera de trobar una ubicació definitiva per al centre. Els cursos, de 15 places per nivell, han reobert finalment en una nova ubicació.

El projecte ha tirat endavant de la mà de Forkids i la seva contrapart Índia, PVS, a més de comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament a través de la partida que destina a cooperació internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.