Els divorciats i separats de la comarca s'uneixen per superar plegats una ruptura sentimental


  • Comparteix:

Després d'una ruptura la vida, diuen, segueix.

Després d'una ruptura la vida, diuen, segueix.

L'Associació de Separats i Divorciats del Vallès Occidental ha fet una crida a aquells santcugatencs que volen superar la ruptura amb la seva parella. L'entitat, que ja té alguns socis a la ciutat, vol donar suport a persones que han trencat la seva relació a través de grups d'ajuda i assessorament professional.

L'entitat, que va néixer a Sabadell l'any 1997, està integrada per 60 socis i simpatitzants de diverses ciutats de la comarca, entre elles Sant Cugat. El col.lectiu té previst realitzar l'any vinent un cicle de conferències als centres cívics del Vallès Occidental que abordaran les repercussions emocionals dels implicats en un divorci o separació.

Dins els objectius de l'associació està també el d'ampliar el nombre de socis, i per això la seva presidenta emplaça als santcugatencs afectats a demanar ajuda sense cap tipus de prejudici. Núria Salomó explica quins són els mètodes per ajudar a qui no ha superat una separació:

Núria Salomó

Donem ajuda a través dels testimonis d'altrs afectats, o bé amb assessorament de professionals


Els membres de l'Associació de Separats i Divorciats tenen entre 40 i 50 anys i la majoria d'ells són dones. La presidenta ha deixat clar que l'entitat és un grup de suport i no pas una agència matrimonial:

Núria Salomó

No som una agència matrimonial, si resulta que la gent troba parella és cosa seva


Si alguna persona vol contactar amb l'Associació de Separats i Divorciats del Vallès Occidental ha d'adreçar-se al Centre Cívic Rogelio Soto de Sabadell, al carrer Campoamor número 93.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.