El regidor de Joventut, Raül Grangé, Botifler de l'Any 2011


Temes relacionats

Grangé, Puigneró, el PP i l'Instituto Nóos, candidats a Botifler del 2011 (20/gen/12)

El 'mosso corrupte' i Lluís Recoder, botiflers del 2010 ( 8/feb/11)

El grup municipal del PSC és el Botifler de l'any 2009 ( 5/feb/10)

Xavier Martorell i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008 per a l'AJSC ( 9/gen/09)

La portaveu del PP, Botiflera de l'Any segons l'AJSC (17/mai/08)


  • Comparteix:

Grangé en una imatge d'arxiu

Grangé en una imatge d'arxiu

El regidor de Joventut, Serveis Socials, Sanitat i Habitatge, Raül Grangé, ha estat nomenat Botifler de l'Any en la votació que organitza l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). Els votants han considerat Grangé mereixedor del guardó per les contradiccions entre el que opinava quan era el portaveu municipal d'ERC i el seu posicionament actual com a membre de l'equip de govern. Els altres candidats d'enguany han estat el grup municipal del PP, el tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, i l'Instituto Nóos.

Raül Grangé ha superat per poc el 50% de les votacions, amb 157 vots dels 311 recollits al web de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, organitzadora dels premis. El membre de l'entitat Albert Artigas ha destacat que Grangé s'ha emportat el premi per les contradiccions derivades de la seva entrada al projecte de la Casa Gran del Catalanisme de CiU després pel seu pas per ERC.

Albert Artigas

Grangé defensa ara el projecte de la sala de concerts quan abans ho criticava i va votar en contra de declarar Sant Cugat moralment exclosa de la Constitució espanyola.


La segona posició, amb 119 vots i el 38,2% del total, ha estat pel grup municipal del PP, que ha destacat, segons l'AJSC, per ser el 'màxim representant de l'espanyolisme dretà i catòlic'. L'entitat juvenil l'ha reconegut amb el Premi de Consolació pels vots recollits en aquesta edició i per les seves crítiques al premi fetes els darrers dies. El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, tercer amb 20 vots, i l'Instituto Nóos, quart amb 15 vots, han completat la nòmina de finalistes.

Grangé completa, aquest 2011, la llista de Botiflers de l'Any on, en anteriors edicions, també figuren l'expresidenta del PP, Berta Rodríguez; l'exregidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell; el grup municipal del PSC i l'exagent dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat implicat en el 'cas Macedònia'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I aquesta gent a qui representa? No són ningú i es permeten el luxe de posar etiquetes a tothom... Són ells el model de català de l'any? És evident que els hi cal una mica més d'humilitat i senderi... el mateix que aquells que els hi donen veu a aquests arreplegats!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 23/feb/12


Una cosa és canviar de partit i una altra, més lamentable, és canviar d'idees polítiques de la forma com ho ha fet aquest senyor. En aquest cas crec que el premi és molt merescut. El que mes m'ha sorprès és la seva resposta en una entrevista que li ha fet el Tot Sant Cugat a la seva web: Vostè ha passat, en un any, de ser portaveu d’ERC a ser regidor en un govern de CiU. Com es viu això en els àmbits polític i personal? Des del punt de vista polític, no experimento gaire canvi perquè he estat 4 anys de plena col•laboració amb el govern.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 23/feb/12


Sr Estanislau, doncs a ells mateixos i crec que encara tenim llibertat d'expressió i si ells consideren que s'ho mereix doncs amb això ja n'hi ha prou. NO cal ser model de català de l'any per a pensar que hom que ha tingut el comportament del sr grangé es mereix prefectament ser el botifler de l'any. Humilitat i senderi li cal a aquest senyor i penso que a vosté també.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 23/feb/12


Sr. Valls, una organització que no está legalment constituida, són uns arreplegats. Que es prenen la llibertat de determinar qui és un bon català i qui no, te poc seny. Si a més es permet el luxe de faltar el respecte i el bon nom de les persones com esport (al estil Jiménez Losantos) i fer-ne una paròdia a mode de concurs, doncs no crec que s'en pugui dir llibertat d'expresió. Ara vostè pensi el que vulgui, i exposi-ho, però no ens faci creure que bretolades com aquestes són exemple de civisme per la nostra ciutat

Estanislau Vives Serra. Enviat el 24/feb/12


Sr. Valls, una organització que no está legalment constituida, són uns arreplegats. Que es prenen la llibertat de determinar qui és un bon català i qui no, te poc seny. Si a més es permet el luxe de faltar el respecte i el bon nom de les persones com esport (al estil Jiménez Losantos) i fer-ne una paròdia a mode de concurs, doncs no crec que s'en pugui dir llibertat d'expresió. Ara vostè pensi el que vulgui, i exposi-ho, però no ens faci creure que bretolades com aquestes són exemple de civisme per la nostra ciutat

Estanislau Vives Serra. Enviat el 24/feb/12


Sr. Estanislau, primer de tot, que l\'Assemblea de Joves són uns arreplegats? És el col·lectiu polític que més activitat fa a Sant Cugat. M\'agradaria sabre quins criteris es pren per determinar que no tenen dret a fer un premi sarcàstic de crítica social i en canvi vostè es pren la llibertat de titllar-los d\'arreplegats que fan bretolades. Faltar el respecte i el \"bon nom\"? Falta de respecte al poble és el que han fet els candidats a botifler. Miris les candidatures i expliqui si li sembla que la seva actuació és lògica. Ara que més passarà, que l\'Assemblea de Joves haurà de demanar perdó per molestar i per queixar-se del que li sembla injust? Va, home va

Mireia Fuster Sànchez. Enviat el 24/feb/12


Sr Estanislau parla amb molta seguretat i poca profunditat. Un grup de joves que es reuneixen i fan feïna NO SON UNS ARREPLEGATS, per a mi em mereixen el més gran respecte. Potser cal que busqui la definició del que és un botifler i podrà comprobar que al sr Grangé li escau prefectament. El respecte i el bon nom no és gratuit, no et cau del cel. Un s'ho ha de guanyar i el sr Grangé no té aquests mèrits. I sí manifestar aquesta opinió és diu llibertat d'expresió, tot i que hi ha gent que pensa que allò que no s'ajusta a la seva manera de pensar no es pot dir. I per acabar civisme és una paraula molt amplia però no acceptar un acte com el d'aquests premis demostra que només vol el civisme per a allò que li sembla bé i el que surt d'aquests parametres no s'ha de permetre. Els joves són joves i han de fer coses pròpies dels joves i per tant de vegades han de ser insolents, valents, etc, etc potser és que vosté està molt allunyat de la joventut o potser el seu conservadurisme no li permet acceptar-ho.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 24/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.