La T-Trimestre serà un 80% més barata per als aturats de llarga durada


Temes relacionats

La T-Mes, més econòmica per als aturats amb prestacions més baixes a partir del març (17/feb/12)


  • Comparteix:

Els aturats disposaran de descomptes al transport

Els aturats disposaran de descomptes al transport

Les persones que cerquen feina des de fa més d'un any i les que reben subsidis inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI) es podran beneficiar d'un descompte del 80% en la targeta multiviatge T-Trimestre. Aquesta bonificació serà efectiva als transports de l'Autoritat del Transport Metropolità de la Regió Metropolitana a partir del segon dilluns del mes vinent. Aquests descomptes s'aplicaran als títols de transport d'una zona.

Els beneficiaris d'aquesta mesura són les persones aturades que perceben un subsidi per desocupació d'import inferior al SMI i les persones que estan inscrites com a demandants de feina un mínim de 12 mesos en els darrers dos anys i es troben en un procés de cerca de feina sota la tutela del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que requereixi mobilitat freqüent.

Abans de sol·licitar aquest descomptes, les persones interessades hauran d'obtenir un certificat que acrediti els requisits necessaris. En el cas de les persones que reben el subsidi, la petició de certificat s'haurà de fer al Servei Públic d'Ocupació Estatal. Les persones en procés actiu de cerca feina poden fer aquest tràmit des de l'oficina del SOC corresponent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.