El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha assegurat que la tradició d'aquest plat està garantida amb les futures generacions. A més, l'entitat prepara uns cursos de cuina andalusa per a tots aquells que vulguin aprendre a preparar-la. Són declaracions a Cugat.cat.
Antonio Rodríguez
El potaje està garantit. Posarem en marxa un taller de gastronomia.
Una de les cuineres que ha participat en l'elaboració del 'potaje' Antonia Sánchez ha destacat l'interès del jovent per mantenir vives aquestes tradicions gastronòmiques.
Antonia Sánchez
El jovent s'interessa perquè moltes vegades entren a la cuina i pregunten com es fa.
Les celebracions del Dia d'Andalusia han començat aquest divendres al CPA amb les actuacions dels grups de ball Las Girasoles i Las Malvalocas i el tradicional tast del vi d'honor. El Dia d'Andalusia commemora el referèndum del 1980 que reconeixia l'autonomia a la comunitat andalusa.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.