El Dia d'Andalusia arrenca animant la ciutadania a oblidar-se de la crisi


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Las Malvalocas al CPA

Moment de l'actuació de Las Malvalocas al CPA

Les celebracions del Dia d'Andalusia han començat aquest divendres al Centro Popular Andaluz (CPA) que ha reunit més d'un centenar de persones. El president de l'entitat ha animat els assistents a oblidar-se de la crisi i gaudir de la festa. La jornada ha finalitzat amb l'actuació dels grups de ball Las Girasoles i Las Malvalocas i el tradicional tast del vi d'honor.

La commemoració del Dia d'Andalusia d'enguany s'ha avançat una setmana per evitar la coincidència amb la festivitat de Sant Medir. Més d'un centenar de persones s'ha aplegat al Centro Popular Andaluz per celebrar la primera jornada d'activitats del Dia d'Andalusia que ha comptat amb l'actuació de Las Girasoles i Las Malvalocas, a més d'un pica-pica i tast del vi d'honor.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha resumit el principal objectiu d'aquesta celebració.

Antonio Rodríguez

Celebrem dues jornades de germanor amb els amics, simpatitzants i la resta d'entitats de Sant Cugat. Ho passarem bé, com sempre.




De la seva banda, el regidor de Relacions institucionals, Francesc Carol, ha subratllat la importància de recordar els orígens andalusos i la qualitat de Catalunya com a país d'acollida.

Francesc Carol

No hem de rebutjar els orígens que tenim. El fet de ser catalans està format per la gent que ha vingut a formar part de Catalunya. Oblidar els nostres orígens no és l'opció viable, hem de mantenir-los en el record.






Els actes del Dia d'Andalusia continuen aquest dissabte amb el tradicional 'potaje' andalús amb un cost de vuit euros, tal com ja es va fer l'any passat, per ajudar l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.