Música, màgia i espectacle seran els protagonistes del sopar solidari de Pim Pam Pum


Temes relacionats

Sant Cugat acull un sopar-concert solidari per ajudar l'Índia (16/feb/12)

Les escoles santcugatenques recullen joguines per als nens desafavorits ( 5/des/11)

L'organització Pim Pam Pum es presenta a la ciutat amb una pedalada popular (19/des/10)


  • Comparteix:

Els diners recaptats per Pim Pam Pum es destinaran a l'ONG Indian Sunrises

Els diners recaptats per Pim Pam Pum es destinaran a l'ONG Indian Sunrises

L'entitat santcugatenca Pim Pam Pum organitza aquest divendres un sopar-concert solidari per recaptar diners per a l'ONG Indian Sunrises, que treballa proporcionant suport mèdic a l'Índia. L'activitat, que tindrà lloc al Casal de Mira-sol, oferirà les actuacions musicals de Bombotronic, Gospel Joy i 3NO+, així com amb un espectacle de màgia a càrrec del Mag David. El preu de les entrades és un donatiu solidari, amb un mínim de 15 euros per persona.

El sopar, que tindrà una ambientació índia, començarà a les vuit del vespre amb una actuació de la formació de percussió local Bombotronic, que guiarà els assistents fins a l'interior de les instal·lacions. El president de Bombotronic, Andrés Fierro, assegura que volen donar el seu suport a la iniciativa aportant una dosi d'energia positiva als assistents.

Andrés Fierro

Portarem una mica d'energia per sumar forces i que el projecte tiri endavant.




Durant el sopar, que anirà a càrrec de Càtering Vostra Cuina, es gaudirà de la música del trio de jazz 3NO+. La vetllada culminarà al Teatre de Mira-sol amb les actuacions del mag sabadellenc Mag David i el cor Gospel Joy la Garriga.

La recaptació de la nit anirà destinada a l'ONG Indian Sunrises, que vetlla pel tracte sanitari que reben els nens malalts de SIDA a l'Índia. Nascuda fa un parell d'anys a Sabadell, Indian Sunrises fa un seguiment acurat de programes governamentals de l'Índia d'accés a medicines i dóna suport psicològic i alimentari als infants malalts. El membre de Pim Pam Pum i coordinador de l'activitat, Xavier Fermoso, explica perquè van col·laborar amb aquesta entitat.

Xavier Fermoso

Ja fa més d'un any que Indian Sunrises es va posar en contacte amb nosaltres i, finalment, va sortir votada d'entre els membres de Pim Pam Pum.



L'entrada a l'esdeveniment és un donatiu solidari amb un preu mínim de 15 euros. Les entrades es poden aconseguir a través dels voluntaris de Pim Pam Pum, fent un pagament al número de compte de l'entitat o el mateix dia al Casal de Mira-sol.

La propera activitat que organitzarà l'entitat santcugatenca serà una venda de roses per Sant Jordi que anirà acompanyada d'una representació teatral amb titelles de la mítica llegenda catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.