English Sunday Lunch, una oportunitat de practicar anglès amb menjar i música en directe


  • Comparteix:

La conversa serà en anglès / Font: Infoviajero.es

La conversa serà en anglès / Font: Infoviajero.es

Música en directe, menjar, beguda i conversa en anglès són les propostes de l'English Sunday Lunch, que tindrà lloc aquest diumenge de dues del migdia a cinc de la tarda a la plaça de Pep Ventura. L'activitat, impulsada per dues professores d'anglès de la ciutat, vol congregar angloparlants i anglòfils per gaudir de la conversa i escoltar la música d'Steve d'Swardt i Jaco Abel. El preu de la iniciativa és de 45 euros per persona. Les places són limitades i es poden reservar per telèfon o a l'adreça electrònica cugatenglish@gmail.com.

Una de les organitzadores, Eva Samaranch, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la iniciativa.

Eva Samaranch

És una oportunitat per practicar l'idioma en un dinar tradicional anglès.




Samaranch ha assegurat que l'activitat està oberta a totes aquelles persones que vulguin practicar l'anglès, independentment del seu nivell, i ha avançat que la seva voluntat és organitzar un dinar d'aquest tipus cada mes.

En aquesta edició hi participaran el músic de blues Steve d'Swardt i el guitarrista de flamenc Jaco Abel, que també participaran en el dinar conversant en anglès. Els interessats poden reservar entrada per telèfon o a l'adreça electrònica cugatenglish@gmail.com. El preu és de 45 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.