L'Ajuntament dóna a conèixer els nous vehicles de neteja i recollida de brossa


Temes relacionats

Valoriza inicia la seva tasca de neteja viària i recollida d'escombraries a la ciutat (18/mar/11)

Desbloquejada l'adjudicació del servei d'escombraries a Valoriza (11/feb/11)


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià acollirà els vehicles de recollida i de neteja

La plaça d'Octavià acollirà els vehicles de recollida i de neteja

Els nous vehicles de neteja i de recollida d'escombraries són els protagonistes de la jornada que l'Ajuntament organitza aquest dissabte per explicar les novetats del servei que el consistori ha atorgat a l'empresa Valoriza. L'acte, que duu per nom 'T'obrim les portes', té lloc a la plaça d'Octavià d'onze del matí a dos quarts de tres de la tarda i inclourà tallers, animació i jocs per conscienciar les famílies de la necessitat de separar la brossa.

A finals de 2010, l'Ajuntament va canviar la concessió del servei de neteja viària i recollida selectiva de brossa i el va concedir a l'empresa Valoriza. Les companyies perdedores del concurs públic, FCC i TMA-Grup Sánchez, van impugnar llavors el procés i van paralitzar durant un mes la concessió al·legant defectes formals en un contracte que consideraven 'massa barat com per ser econòmicament viable'.

Ara, el consistori vol demostrar els beneficis del canvi d'empresa, assegurant que suposa un estalvi del 11% que suposa uns 940.000 euros anuals. A més, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat que els nous vehicles de neteja seran més eficients.

Cristina Paraira

Les noves màquines netegen millor i consumeixen menys aigua.


A part d'un 40% d'estalvi d'aigua, l'Ajuntament afirma que el nou servei de neteja serà menys contaminant, més silenciós i adaptarà millor les freqüències de pas a les necessitats. El nombre total de vehicles serà ara de 62, 20 de recollida selectiva i 42 de neteja viària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.