L'Ajuntament instal·larà relleus al passeig Olabarria i de l'Enllaç per reduir la velocitat


  • Comparteix:

L'Ajuntament instal.larà passos elevats, en el termini d'un mes, al passeig de l'Enllaç i l'avinguda Olabarria per reduir l'excès de velocitat que, segons un estudi, supera els límits permesos en un 90% . Aquesta actuació, que anirà acompanyada d'un estudi de mobilitat, arriba després d'un any de reivindicacions veïnals.

Després d'un any de reivindicacions per l'excés de velocitat en el passeig de l'Enllaç i l'avinguda Olabarria, els veïns d'aquesta zona s'han reunit amb els tècnics de l'àrea de mobilitat de l'ajuntament per trobar una solució a aquest problema. Segons una representant veïnal, Carmem Larraburu, l'alta velocitat dels vehicles suposa un perill important pels ciutadans:

Carmen Larraburu

Els cotxes baixen a una velocitat terrible i el transport públic també i a més els pasos de vianants no serveixen per res.


Els tècnics de l'ajuntament estan elaborant un estudi de mobilitat perquè no és la primera vegada que reben queixes de veïns per excés de velocitat en alguns zones de la ciutat. De fet, un informe de la policia confirma que en el passeig de l'Enllaç i l'avinguda Olabarria els conductors superen els límits de velocitat en un 90%.

El consistori ha anunciat que tenen previst instal·lar pasos elevats per reduir aquest fenonem. Larraburu ha valorat aquesta proposta que es preten aplicar en el termini d'un mes.

Carmen Larraburu

Els tècnics han fet un projecte en el qual presenten pasos elevats al carrer Carmen, Alvarez, abans de la rotonda i davant de la farmàcia.


La proposta ha satisfet els veïns, sempre i quan, diu Larraburu, acompleixin les seves promeses.

Carmen Larraburu

El que ens preocupa és que aquest plaç d'un mes no es cumpleixi perquè també han de solucionar l'excés de velocitat en altres punts de la ciutat.


Ara només cal el vistiplau de la comisssió de govern per poder començar la instal·lació dels pasos elevats en aquestes vies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.