Muskana mostrarà en una exposició les activitats fetes a l'Índia


Temes relacionats

L'ONG Muskana prepara un nou viatge a l'Índia (10/nov/11)


  • Comparteix:

Muskana ensenya el valor d'aprendre dibuixant / Font: Muskana

Muskana ensenya el valor d'aprendre dibuixant / Font: Muskana

L'ONG Muskana organitzarà una mostra per donar-se a conèixer als santcugatencs i explicar totes les activitats que l'entitat va dur a terme en l'últim viatge a l'Índia. L'exposició s'inaugurarà dimarts de la setmana vinent al Club Muntanyenc i es podrà veure fins a finals de març. L'entitat solidària té previst un altre viatge a l'Índia la primera quinzena d'agost.

El Club Mutanyenc acollirà l'exposició organitzada per Muskana i que servirà per donar a conèixer les activitats de l'entitat. La membre de l'ONG Marta Abella dóna més detalls d'aquesta exposició en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat. (91.5 FM)

Marta Abella

Explicarem tota l'activitat que Muskana va dur a terme a l'Índia per donar a conèixer l'activitat de l'entitat.




L'entitat també té prevista una festa solidària, una exposició de quadres de pintors santcugatencs, que després es vendran, i la venda de collarets i arracades. Totes aquestes activitats serviran per finançar el viatge a l'Índia que Muskana té previst per a principis d'agost.

L'entitat solidària, que es dedica a fomentar els jocs i l'expressió artística en nens de les escoles índies, té establert un acord de cooperació amb una escola del nord del país asiàtic per potenciar en els nens les habilitats artístiques i plàstiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.