Els esportistes del CAR que estudien a la Universitat de Vic rebran tutories de suport


Temes relacionats

Sant Cugat estrena el nou mòdul del CAR, que vol ser referent mundial en R+D+I (23/gen/12)

El CAR vol ser el referent mundial en R+D esportiu amb l'aplicació de les noves tecnologies al nou mòdul (10/gen/12)


  • Comparteix:

Moment de signatura de l'acord / Font: Gencat.cat

Moment de signatura de l'acord / Font: Gencat.cat

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Vic, a través del qual el centre osonenc donarà suport acadèmic als estudiants que siguin esportistes catalans d'alt nivell. Els alumnes que s'integrin en el Programa de Tutoria a Esportistes Catalans d'Alt Nivell tindran un tutor que els ajudarà a adaptar les necessitats acadèmiques al seu ritme esportiu.

L'acord pretén ajudar els estudiants a compatibilitzar la seva vida esportiva amb la formació acadèmica. Els alumnes reconeguts com a esportistes d'alt nivell català es podran acollir al programa sempre que no rebin ajudes pel mateix concepte per part d'altres institucions. El secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR, Ivan Tibau, i el rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, han fet oficial l'acord aquest dimecres a les instal·lacions del centre esportiu.

El conveni preveu fomentar la col·laboració entre la universitat i el CAR a través d'activitats de formació, projectes de recerca o col·laboració entre les borses de treball de les dues entitats, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.