Els veïns de l'Eixample Sud es pronunciaran sobre la zona verda a través d'una consulta


Temes relacionats

Primera reunió amb els veïns per impulsar la zona verda a l'Eixample Sud ( 8/feb/12)

El govern local considera exportable l'àrea verda d'aparcament a altres zones del municipi (19/gen/12)

La zona verda d'aparcament a l'Eixample Sud serà una realitat aquest any (13/gen/12)


  • Comparteix:

La zona verda podria arribar a l'Eixample Sud

La zona verda podria arribar a l'Eixample Sud

L'Associació de Veïns de l'Eixample Sud ha iniciat una consulta entre els residents del barri per conèixer la seva opinió sobre la possible implantació de les zones verdes d'aparcament. En funció del resultat, l'Ajuntament instal·larà o no la zona verda de pagament, que té per objectiu minimitzar els problemes d'estacionament a la zona.

El president de l'associació de veïns, José Luis Esponera, ha deixat clar que la zona verda no és cap tipus de maniobra recaptatòria per part de l'Ajuntament. Es tracta, ha subratllat Esponera, d'un intent de solucionar els problemes d'aparcament del barri, que amb l'implantació d'Esade, afirma, ha sobrepassat la paciència d'alguns veïns.

La consulta veïnal que ha organitzat l'entitat pretén posar sobre la taula l'opinió majoritària dels veïns perquè el consistori pugui decidir si aplica o no la zona verda. Són declaracions d'Esponera a Cugat.cat.

José Luis Esponera

La iniciativa es fa com a resposta a una necessitat dels veïns. Si hi ha una opinió majoritària a favor de la zona verda, es tiraria endavant.




Esponera ha afirmat que alguns veïns estan a favor de la zona verda si aquesta és gratuïta, però ha destacat que és una possibilitat no estimada per l'Ajuntament. L'associació no creu que hi hagi cap altra alternativa per millorar l'aparcament si no és amb la zona verda i, per aquest motiu, ha demanat la participació dels veïns del barri.

La zona verda prevista seria de dilluns a divendres, de nou del matí a nou del vespre, i la quota seria de 4 euros mensuals per als veïns de l'Eixample Sud. En cas d'obtenir beneficis d'aquesta implantació es preveu la possible reducció d'aquesta quota.

Les votacions es poden fer fins a principis d'abril a través del correu eixamplesud@movistar.es i, de forma presencial, a la farmàcia Ferreres, el Taller Benet i el Garden Rocamora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.