Xavier Bosch presenta avui 'Homes d'Honor' a Sant Cugat


Temes relacionats

Xavier Bosch: 'No em sento pressionat, coaccionat, ni neutralitzat pel requeriment notarial' (27/gen/12)

Els 'Homes d'honor' de Xavier Bosch arriben avui a les llibreries (24/gen/12)

'Homes d'honor', el nou llibre de Xavier Bosch, surt a la venda el dia 24 (12/gen/12)


  • Comparteix:

Portada del nou llibre de Xavier Bosch

Portada del nou llibre de Xavier Bosch

El periodista resident a Sant Cugat Xavier Bosch presenta avui a dos quarts de vuit del vespre el seu darrer llibre, 'Homes d'Honor', al Museu de Sant Cugat. La presentació anirà a càrrec del periodista Manuel Cuyàs. La novel·la de Bosch aposta novament pel personatge de Dani Santana com a fil conductor i trasllada al lector a la realitat actual de la ciutat de Barcelona, rescatant temes com les causes de l'incendi del Liceu, un passat ocult del pare de l'alcalde barceloní i la ubicació de la màfia siciliana a la ciutat. Mira l'entrevista a Xavier Bosch al 'Protagonistes'

L'autor ha subratllat que la màfia està molt instal·lada a Barcelona, en part, a causa del deficient codi penal que no actua amb contundència contra aquestes organitzacions. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Bosch

La màfia la tenim instal·lada a casa nostra, perquè viuen amb un codi penal deficient i s'adapten amb facilitat.




Investigacions que, a la novel·la, transcorren al voltant del periodista Dani Santana, que aquesta vegada dirigeix i presenta un programa d'entrevistes en profunditat per a televisió. Precisament, el sector periodístic i de la comunicació és l'embolcall de l'argument del llibre, sobre el qual Bosch ha reflexionat al programa 'Protagonistes' de Cugat tv. Tal com ha destacat el periodista resident a Sant Cugat, 'afortunadament' el sector a Catalunya gaudeix de prou llibertat com per poder explicar moltes coses i ha destacat que el periodista ha de treballar per mantenir aquest compromís amb els espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.