El Terra Dolça ofereix al març un concert de Glissando i un sopar-tertúlia sobre la immigració


  • Comparteix:

El grup en un directe / Font: Glissando

El grup en un directe / Font: Glissando

Un concert de Glissando i un sopar tertúlia per debatre 'El repte de la nova immigració' són algunes de les ofertes del Terra Dolça per aquest març. El centre gastronòmic i cultural també acollirà dues exposicions de dos santcugatencs. Una de Francesc Cruces i una altra de Xavier Franquet.

El grup de música 'Glissando' passarà pel Terra Dolça dissabte de la setmana vinent per presentar el seu darrer treball titulat 'Ermites, cançons i com somiar en meteorits roses'. Un disc que recull 13 versions sobre temes de grups variats com Antònia Font, The Killers, i Sopa de Cabra, entre d'altres.

El tercer dimarts de març tindrà lloc el sopar-tertúlia que girarà entorn 'El repte de la nova immigració' amb l'historiador local Jordi Casas i la responsable de Càritas Sant Cugat, Amèlia de Juan. 'Els menjadors escolars ecològics' també seran tema de debat el tercer dijous del mes amb el sopar tertúlia que organitza la Fundació Sant Cugat.

A més fins diumenge de la setmana vinent es podran veure dues exposicions. 'Corners' del santcugatenc Francesc Cruces, que ofereix un dotzena de quadres sobre racons de Catalunya i la Vall d'Aran, i 'Visions llunyanes', un recull de pintures de l'artista local Xavier Franquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.