El Thau i el Leonardo Da Vinci representaran la demarcació de Barcelona al Parlament Europeu de Joves


Temes relacionats

El Parlament Europeu de Joves enceta el curs amb nous reptes (21/set/11)

El Parlament Europeu de Joves s'oposa a la intervenció d'Europa a les revoltes àrabs (12/ago/11)

El Parlament Europeu de Joves es reuneix a Girona per debatre qüestions de l'agenda europea actual ( 4/ago/11)


  • Comparteix:

Thau i Leonardo da Vinci han estat els dos centres escollits aquest cap de setmana

Thau i Leonardo da Vinci han estat els dos centres escollits aquest cap de setmana

Els centres educatius Thau i Leonardo Da Vinci representaran la demarcació de Barcelona a la sessió estatal del Parlament Europeu de Joves que tindrà lloc la darrera setmana d'abril a Sitges. Així s'ha decidit aquest cap de setmana a la sessió regional del parlament que ha tingut lloc a la ciutat. Els alumnes dels centres santcugatencs hauran de defensar mocions reals del Parlament Europeu davant la resta d'escoles de l'Estat espanyol.

L'escola Pia de Sitges, l'escola Thau i els instituts Arnau Cadell i Leonardo Da Vinci han emulat aquest cap de setmana una sessió parlamentària, en la cita regional del Parlament Europeu de joves que ha tingut lloc a la ciutat. Dels quatre centres, les escoles Thau i Leonardo de Vinci han estat les seleccionades per representar la demarcació de Barcelona a la sessió estatal que tindrà lloc la darrera setmana d'abril a Sitges.

Durant les jornades de selecció es creen comissions que debaten i emeten resolucions sobre casos reals de l'agenda europea actual. Els estudiants han de defensar els temes en anglès, i se'ls puntua en funció de la seva capacitat d'oratòria i la seva participació. En dóna més detalls la membre delegació espanyola del Parlament Europeu de Joves, que té seu a Sant Cugat, i organitzadora de la sessió regional, Lea Dimant. Són declaracions a Cugat.cat

Lea Dimant

Es tractava d'una petita selecció on cada centre havia de defensar en anglès un tema que venia donat per la mateixa organització.



La trobada estatal seran quatre dies de convenció a Sitges, que tindran lloc la darrera setmana d'abril, i comptarà amb la presència de més de 120 joves representants de les 12 regions de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.