La desfilada benèfica per a Active Africa recapta més de 2.200 euros

Moment de la desfilada

Societat

Publicat el 5/mar/12 per Anna González

La festa infantil organitzada pel Qgat Hotel i Neositrín 100% aquest diumenge ha aconseguit recaptar més de 2.200 euros per a l'ONG Active Africa, amb seu a Sant Cugat. La iniciativa solidària, que ha comptat amb una desfilada i activitats per als més petits, ha aplegat unes 600 persones.

A la cita han assistit els dissenyadors Peter Aedo i Guillermina Baeza, així com el jugador del Barça Adriano Correia i l'extennista Albert Costa. La proposta també ha comptat amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, en un acte que finalment ha aplegat unes 600 persones al Qgat Hotel.

L'objectiu és conscienciar sobre la pobresa a l'Àfrica i recaptar fons per a l'ONG Active Africa, que s'encarrega d'educar i prestar atenció mèdica a dones i infants africans.

És per això, que a la iniciativa s'han sumat les marques de moda infantil com Neck&Neck by Guillermina Baeza, Coco di Mer, Captain Tortue, Guma, Blauer, CP Company, Monnalisa i Temps de Luxe&Litlle World Animal. Tallers, jocs i activitats han completat aquesta proposta.