La Cookiteca proposa un curs per aprendre a ser blocaire de cuina


Temes relacionats

Sant Cugat col·labora amb la Marató de TV3 amb diverses activitats (18/des/11)

Bona acollida dels tallers de Cookiteca, que han aplegat un centenar de participants ( 5/nov/11)

Arriba la botiga Cookiteca a Sant Cugat ( 1/oct/11)


  • Comparteix:

El nou curs de la Cookiteca uneix cuina i tecnologia / Font: Cookiteca.com

El nou curs de la Cookiteca uneix cuina i tecnologia / Font: Cookiteca.com

La botiga Cookiteca organitza aquest mes un taller per aprendre a crear i gestionar blocs de cuina. El curs es desenvoluparà en dues sessions, que tindran lloc aquest diumenge i el de la setmana vinent a la botiga que la cadena té a Sant Cugat. Les blocaires Anna Codina i Loreto López de Vergara seran les encarregades de dirigir les sessions, que giraran al voltant de la relació entre la cuina i les xarxes socials.

La primera sessió del curs 'Vull ser blogger de cuina!' començarà amb un taller de cuina guiat per la blocaire Loreto López de Vergara, creadora de la web Saboresdecolores.com. Una vegada acabat, els assistents hauran d'escriure el primer article del seu bloc, una experiència que anirà guiada per la blocaire i directora del curs, Anna Codina.

La segona sessió tindrà lloc una setmana més tard i donarà algunes claus sobre com donar notorietat als mateixos blocs a través de l'ús de les xarxes socials.

El taller tindrà lloc el tercer i quart dissabte de març, de deu del matí a dues de la tarda. Les inscripcions es poden fer a través d'Internet o a la mateixa botiga fins el dia de la primera classe. El preu del curs és de 185 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.