L'Ateneu presenta una desena d'activitats noves per a la propera temporada


Temes relacionats

Baixa participació a les jornades de portes obertes dels cursos de l'Ateneu (11/gen/12)

L'Obra Social de La Caixa reconeix la tasca de l'Ateneu dotant el seus projectes amb 3.000 euros (27/des/11)

L'Ateneu tanca el local del carrer Sabadell (10/jun/11)


  • Comparteix:

Responsables de l'Ateneu durant la roda de premsa

Responsables de l'Ateneu durant la roda de premsa

Cursos de pilates postpart, ciències naturals per a infants, 'txi-kung' per aprimar-se i gimnàstica per a gent gran, entre d'altres, són les novetats de la nova temporada de cursos i tallers de l'Ateneu santcugatenc. L'espai també inaugura una secció fotogràfica on els socis podran participar en exposicions i participar en la creació d'un fons fotogràfic de les entitats i la cultura de la ciutat. A més, una nova col·laboració amb Vins Noé ampliarà les activitats relacionades amb la gastronomia i el món del vi. El nou catàleg de classes arrenca el segon dimarts d'abril i finalitza el tercer dimarts de juny.

L'entitat ofereix noves propostes que se sumen als cursos més consolidats, com sessions de 'txi-kung' per aprimar-se que combinaran moviments suaus del cos amb el control de la respiració, un curs de pilates postpart on les participants podran portar el seu nadó i classes de gimnàstica per a gent gran perquè puguin mantenir el vigor i l'efectivitat en la seva vida diària.

El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat les novetats del programa.

Toni Ramon

Les noves activitats ampliaran la nostra oferta i també el públic al que ens dirigim.


El nou grup de gimnàstica hipopressiva, el taller de meditació amb mantres, l'anglès per als negocis; i els tallers de joieria i reiki completen les novetats de la temporada primaveral. La col·laboració amb Vins Noé ha permés la incorporació de maridatges de vi a les sessions de tallers com el de cuina per a principiants, cuina de mercat i menús per al dia a dia. Els participants d'aquests tallers podran conèixer, directament de la mà dels productors, els seus cellers, els vins i les tècniques que emprenen per elaborar-los.

Les inscripcions, ja obertes per als antics alumnes, i la setmana vinent per als nous, s'han de fer a la seu de l'Ateneu i es respectarà rigorosament l'ordre d'arribada. No es reserven places ni per telèfon ni a través d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.