Miquel Herrada (Cugat.cat): 'Treballem per ser el grup multiplataforma de referència a Sant Cugat'


Temes relacionats

El secretari de Comunicació del govern demana a les administracions locals oferir informació de qualitat malgrat les restriccions econòmiques ( 6/mar/12)

Partal (Vilaweb): 'Els mitjans han d'oblidar el passat i treballar una marca amb diversitat de continguts' ( 6/mar/12)

Una jornada analitza el futur dels mitjans de proximitat ( 7/mar/12)


  • Comparteix:

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca l'aposta del grup local públic per fer arribar continguts a la població a través del màxim de plataformes. En la jornada sobre el futur dels serveis de comunicació de proximitat, Herrada ha remarcat que Cugat.cat té com a prioritat facilitar tota la seva producció a través de ràdio, televisió i web, i ser així l'espai comunicatiu de referència de la ciutat.

Segons Herrada, la transformació de Cugat.cat no és casualitat ni una decisió recent, sinó que forma part de la voluntat de posar el mitjà al dia en un context comunicatiu i tecnològic canviant. En aquest sentit, l'aposta per publicar una web a Internet al 2002 va ser una decisió clau, ja que l'origen del grup - Ràdio Sant Cugat - es quedava curt per arribar a tota la població del municipi. Així, ha explicat el director de Cugat.cat, es buscava ser un espai de referència d'informació per a tots els santcugatencs en un context tecnològic diferent al dels orígens radiofònics.

Miquel Herrada

Hem passat de combinar diferents canals al web a ser un mitjà multiplataforma.


Actualment, mantenint la web, el grup de comunicació ofereix continguts al mòbil, a la televisió híbrida amb connexió a Internet i a la ràdio per facilitar l'accés a la població. Segons el director de Cugat.cat, és essencial una redacció integrada que sigui polivalent per produir continguts per a les plataformes en aquest nou context tecnològic. Herrada destaca que la rutina de la ràdio facilita les tasques dels periodistes en les dinàmiques internes de Cugat.cat, ja que permeten informar constantment a la població amb totes les darreres hores informatives.

Segons la darrera onada de l'OJD, Cugat.cat té 32.725 usuaris únics i és la web d'informació local en català amb més audiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.