El secretari de Comunicació del govern demana a les administracions locals oferir informació de qualitat malgrat les restriccions econòmiques


Temes relacionats

Miquel Herrada (Cugat.cat): 'Treballem per ser el grup multiplataforma de referència a Sant Cugat' ( 6/mar/12)

Partal (Vilaweb): 'Els mitjans han d'oblidar el passat i treballar una marca amb diversitat de continguts' ( 6/mar/12)

Una jornada analitza el futur dels mitjans de proximitat ( 7/mar/12)


  • Comparteix:

El secretari de Comunicació del govern, Josep Martí, insta les administracions de proximitat a fer viable l'obligació de facilitar comunicació plural i de qualitat a la ciutadania, tot i el context econòmic. A la jornada sobre els serveis de comunicació de proximitat, Martí ha remarcat que alguns projectes mediàtics recents es basaven en una bombolla, similar a la immobiliària, prèvia a la crisi que els ha fet inviables en l'actualitat.

El secretari destaca que l'escenari dels mitjans és canviant i que és difícil vaticinar com serà aquest panorama d'aquí a un temps. Tot i això, ha fet una crida a esquivar el conservadorisme per afrontar els nous reptes marcats per la crisi i les noves tecnologies, i ha subratllat que els canvis no han d'implicar l'eliminació de l'espai comunicatiu català. En aquest sentit, ha lloat l'aposta que Cugat.cat ha fet per la multiplataforma.

Josep Martí

Cugat.cat és un exemple per a la comunicació de proximitat del futur.


De cara al present i al futur, Martí demana tenir present l'existent i creixent demanda ciutadana d'informació local, però que al mateix temps es recordin les limitacions pressupostàries i la sostenibilitat econòmica, oblidades en anteriors etapes. Segons Martí, és responsabilitat de les administracions de conjugar l'obligació d'oferir una informació plural amb els actuals recursos econòmics.

En paral·lel, Martí ha admès que la Televisió Digital Terrestre (TDT) local està en una situació molt difícil amb una mapa d'implantació insostenible. Per això, el secretari ha remarcat que aquell model no pot aguantar més, ja que hi havia molts projectes de la comunicació local basats en una bombolla econòmica similar a la immobiliària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.