Una activitat dirigida als nens promourà la igualtat entre sexes

El taller s'enmarca dins de les activitats del Dia de la dona

Societat

Publicat el 6/mar/12 per Tamara Atienzar

La plaça del Rei acollirà una jornada lúdica per a promoure la igualtat entre gèneres aquest diumenge amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La jornada inclou dues activitats amb les quals els nens i les seves famílies podran reflexionar sobre els drets de la dona i les activitats que aquesta fa a la llar. L'acte començarà a les onze del matí i s'allargarà fins les dues de la tarda.

La primera activitat 'Joc de les dones' consta d'un circuit format per vuit proves d'habilitat dirigit a infants a partir de sis anys i les seves famílies. L'objectiu de l'activitat és que els participants reflexionin sobre la millora dels drets de les dones. Es treballaran drets com la igualtat al treball o a una educació no masclista.

La segona activitat, 'Qui fa què a la llar', ha estat ideada pel Servei Municipal d'Atenció a la Dona i ha comptat amb la col·laboració de dues estudiants de l'Escola d'Art i Disseny. L'objectiu de l'activitat és promoure la igualtat en l'àmbit familiar. Els nens reflexionaran, a través d'un plafó, sobre qui s'ocupa dels treballs a la llar.