La campanya 'La Xarxa estalvia aigua' arriba a Sant Cugat


Temes relacionats

La campanya 'La Xarxa estalvia aigua' treballarà el Sant Cugat més sostenible (23/feb/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat ha decidit adherir-se a la campanya 'La Xarxa estalvia aigua' / Font: Ecologismo.com

Sant Cugat ha decidit adherir-se a la campanya 'La Xarxa estalvia aigua' / Font: Ecologismo.com

Les famílies que superin els 4,5 metres cúbics de consum d'aigua per habitant i mes, en el proper rebut, podran sol·licitar un joc d'airejadors a l'Oficina Sostenible com a mètode d'estalvi. Aquesta és una de les mesures que aplicarà l'Ajuntament arran de l'adhesió de Sant Cugat a la campanya 'La Xarxa estalvia aigua', que organitza l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Diputació de Barcelona entre els municipis que integren la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Com a primera mesura de sensibilització, en el proper rebut de l'aigua, l'Oficina Sostenible inclourà un paràgraf informatiu que indicarà com es pot calcular el consum d'aigua mensual per habitant. D'aquesta manera, si, fets els càlculs, les famílies superen els 4.500 litres per habitant i mes, podran adreçar-se a l'Oficina Sostenible, on se'ls lliurarà un joc d'airejadors i se'ls informarà sobre diverses iniciatives d'estalvi d'aigua.

La campanya també té previst que el vestíbul de l'Ajuntament aculli l'exposició 'L'aigua en equilibri', les dues últimes setmanes de juny. La mostra tracta els principis bàsics de la nova cultura de l'aigua i la gestió sostenible dels rius. També es farà la xerrada 'Estalviem aigua, estalviem diners' l'últim divendres d'abril a la Casa de Cultura a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.