El Síndic assessora cinc famílies que afronten casos de desnonament


Temes relacionats

L'Ajuntament ha atorgat 226 ajuts per habitatge, un 18% més que tot l'any passat (26/oct/11)


  • Comparteix:

Clavell en una entrevista a Cugat.cat

Clavell en una entrevista a Cugat.cat

Cinc famílies s'han adreçat al Síndic de Greuges en l'últim any per demanar assessorament sobre casos de desnonament, segons ha explicat Jaume Clavell al programa 'Línia Directa' de Cugat.cat. Clavell demana a l'Ajuntament que estudiï mesures concretes per ajudar aquests santcugatencs que estan a punt de perdre la vivenda. Mira l'entrevista a Cugat tv

Clavell ha afirmat que l'Oficina del Síndic ha atès, durant l'últim any, cinc peticions per demanar informació davant eventuals casos de desnonament a Sant Cugat.

El Síndic ha fet una crida a l'Ajuntament perquè estudiï possibles mesures per actuar en aquests casos. Una d'elles, segons Clavell, podria ser retirar el pagament de la plusvàlua a aquelles famílies que es troben en un procés de desnonament i que volen vendre l'habitatge. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat (91.5FM).

Jaume Clavell

En una situacio de crisi, caldria fer excepcions per exemple a l'hora de pagar la plusvàlua. Crec que l'ajuntament hauria d'estudiar cas per cas.



L'Ajuntament no disposa de les dades de desnonaments a Sant Cugat, malgrat haver-ho reclamat en diverses ocasions a instàncies judicials. Les xifres de que disposen les administracions públiques són d'àmbit català i no local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.