La direcció del Leonardo da Vinci creu que el trasllat del centre solucionaria els problemes de mobilitat


Temes relacionats

El Consell Comarcal demana a l'AMPA del Leonardo enfortir el diàleg arran l'enuig per l'augment del transport escolar ( 5/mar/12)

Xoc entre l'AMPA del Leonardo da Vinci i el Consell Comarcal per les quotes del transport escolar ( 4/mar/12)

El govern local veu en el trasllat del Leonardo da Vinci la solució a l'accessibilitat al centre ( 4/mar/12)


  • Comparteix:

Pares i alumnes es van manifestar contra l'increment de les quotes

Pares i alumnes es van manifestar contra l'increment de les quotes

La direcció de l'institut Leonardo da Vinci s'alinea amb l'Ajuntament respecte l'augment de la quota del transport escolar i apunta al trasllat del centre a la seva nova localització com a solució als problemes de mobilitat de les famílies, un projecte que de moment es troba paralitzat per la Generalitat. Tot i això, afirma comprendre la posició de l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes (AMPA) i declara que treballarà per tornar a rebaixar el preu del servei.

El director del Leonardo da Vinci, Fernando Anglada, ha explicat a Cugat.cat que l'autèntic problema per a les famílies és que l'institut es trobi en una zona tan perifèrica.

Fernando Anglada

La solució del problema passa per la construcció del nou centre.


Anglada ha afirmat que l'Ajuntament està fent 'tot el possible' per solucionar aquest problema i ha dit entendre la necessitat d'incrementar el preu del servei de transport escolar, que té un cost real valorat en més de 700 euros per alumne. Malgrat això, el director també comprèn les reclamacions de l'AMPA i s'ha compromès a treballar per retornar el servei a les condicions anteriors, on les famílies havien de pagar 70 euros, enfront dels 256 euros aprovats pel Consell Comarcal.

En aquest sentit, Anglada ha avançat que la direcció del centre ja ha tingut nombrosos contactes amb el Consell Comarcal i el consistori per solucionar el problema, tot i descartar la possibilitat que l'Ajuntament pugui fer alguna aportació econòmica.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja fa uns dies ja vaig dir que aixó no afectava per res al tema del bus escolar i el seu elevat cos. Es que potser en el nou emplaçament no faran falta els autobusos ? La direcció de la escola, sempre afi a l'ajuntament i sempre en contra de l'ampa (representants del pares i mares dels nostres escolars, no ho oblidem). Es un fet generalitzat com podeu veure en la noticia sobre la sentencia de la inmersió de la nostra llengua i les diferents reaccions.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 9/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.