Pastisseria Dolç, Elisenda Roca, Editorial Baula i la Formació Continuada de la URL, premis Infans


Temes relacionats

Cugat.cat rep el premi Infans pel seu compromís amb els projectes de l'Institut de la Infància (15/des/10)


  • Comparteix:

Els guanyadors de l'edició dels premis Infans d'enguany al claustre del Monestir

Els guanyadors de l'edició dels premis Infans d'enguany al claustre del Monestir

La pastisseria local Dolç, la periodista Elisenda Roca, l'Editorial Baula i el departament de Formació Continuada de la Universitat Ramon Llull (URL), han estat guardonats aquest dimecres amb els premis Infans, que atorga l'Institut de la Infància de Sant Cugat. L'entrega de guardons ha tingut lloc dins de l'acte de presentació de la 3a edició de la Fira del llibre infantil 'Petits! Grans! Llibres!', que tindrà lloc la segona setmana de maig.

El mètode de la psicoanàlisi utilitza el mot infans, del llatí 'el que no parla', per referir-se als cadells humans en el moment en què més atenció i estimació necessiten per part dels pares. Amb aquesta filosofia en ment, la delegació santcugatenca de l'Institut de la Infància atorga des de fa un parell d'anys els premis Infans, per reconèixer les diferents personalitats, institucions i empreses pel seu compromís amb els projectes de l'associació.

Enguany, han estat guardonats amb el premi Infans el propietari de la pastisseria Dolç de Sant Cugat, Yan Duytsche; la periodista i padrina de l'Institut de la Infància, Elisenda Roca; l'Editorial Baula i el departament de Formació Continuada de la URL, per la seva implicació en la divulgació de la lectura entre els més menuts.

L'entrega de premis ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa de Cultura, en el marc de la presentació de la 3a edició de la Fira del llibre infantil 'Petits! Grans! Llibres!', que tindrà lloc a Sant Cugat del segon dimecres de maig, al diumenge d'aquella setmana.

Enguany la fira infantil torna al seu hàbitat natural, els parcs, per recuperar la idea inicial del projecte d'acostar els llibres als infants. La directora de l'Institut de la Infància a la ciutat, Verónica Bronstein, ha avançat a Cugat.cat que el tema central de la fira serà '1001 maneres d'explicar contes', una proposta adreçada tant a grans com a petits.

Verónica Bronstein

Tornem a un espai natural, mantenint la filosofia del projecte, on tindrem mil i una manera d'explicar històries.





La 3a edició de 'Petits! Grans! Llibres!' vol recuperar el nen que tots els adults porten dins, gràcies al poder de la lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.