L'Institut de la Infància proposa fer xarxa de col·laboració amb empreses i associacions


  • Comparteix:

La ponència ha tingut la lloc a la Casa de Cultura

La ponència ha tingut la lloc a la Casa de Cultura

L'Institut de la Infància ha demanat la participació de les empreses locals per poder dur a terme la seva tasca, ja sigui amb aportacions econòmiques o amb la cessió d'instal·lacions. Així ho ha fet palès aquest dimecres en una trobada de contacte amb les empreses, a la Casa de Cultura, on l'entitat ha apel·lat a la responsabilitat social de les companyies en l'àmbit de la infància.

La Casa de Cultura ha acollit aquest dimecres la presentació que l'Institut de la Infància ha ofert a empreses i associacions per donar a conèixer la tasca que duu a terme i així demanar la vinculació dels empresaris per poder fer xarxa.

Al llarg de l'any, l'Institut de la Infància organitza diverses activitats adreçades als més petits, que pretenen donar eines als pares per ajudar als seus fills en el procés de fer-se grans. En aquest sentit, la col·laboració de les empreses, que es pot traduir tant en aportacions econòmiques com en instal·lacions, és important per al desenvolupament de la tasca de l'institut. Així ho ha explicat la directora del centre, Verónica Bronstein.

Verónica Bronstein

Convidem a les empeses a col·laborar d'aquesta responsabilitat social amb els nens, a través de la seva aportació econòmica.




La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha remarcat la importància d'entitats socials com l'Institut de la Infància en una ciutat com Sant Cugat on el 20% de la població és menor de 18 anys.

Susanna Pellicer

Tenim molts nens a la ciutat, un privilegi i una tensió, perquè tots compartim el projecte educatiu



A la xerrada, hi hagut un record a la col·laborada de l'entitat Pilar Gefaell, que serà nomenada filla predilecta de la ciutat, a títol pòstum.

La ponència s'ha emmarcat dins l'acte de presentació de la 3a edició de la Fira del llibre infantil 'Petits! Grans! Llibres!', que tindrà lloc la segona setmana de maig a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.