Els santcugatencs coneixen de primera mà el nou servei de neteja de la ciutat


Temes relacionats

Sant Cugat duplica el nombre de minideixalleries i les adapta a persones amb mobilitat reduïda (24/gen/12)

Sant Cugat eliminarà els grafits de les seves façanes ( 1/oct/11)

Paraira assegura que les millores en la recollida d'escombraries es notaran a finals d'any ( 1/jul/11)

Valoriza inicia la seva tasca de neteja viària i recollida d'escombraries a la ciutat (18/mar/11)

Desbloquejada l'adjudicació del servei d'escombraries a Valoriza (11/feb/11)


  • Comparteix:

Centenars de santcugatencs han omplert la plaça d'Octavià aquest dissabte per conèixer els nous vehicles de neteja i recollida d'escombraries de la ciutat. Els nous camions han estat els protagonistes de l'acte 'T'obrim les portes', que ha mostrat als ciutadans les millores del nou servei i els ha conscienciat de la importància del reciclatge. Petits i grans han gaudit de la música, els tallers i l'animació infantil, així com d'explicacions sobre els nous vehicles.

L'empresa Valoriza va guanyar el 2010 la concessió del servei de neteja viària i recollida selectiva de brossa, però no han començat a oferir el servei per la batalla legal que van començar les companyies perdedores del concurs públic, FCC i TMA-Grup Sánchez. A partir d'aquest mes se substituiran els contenidors i els nous vehicles començaran el seu treball a la ciutat. Abans de començar aquest procés, l'Ajuntament ha volgut explicar als santcugatencs el funcionament i les millores que ofereix el nou servei de la ciutat i per això han organitzat aquesta jornada de portes obertes.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha ofert una visita guiada pels diferents vehicles i ha explicat els avantatges que ofereixen.

Cristina Paraira

Major eficiència a l'hora de netejar els carrers, més rapidesa en recollir els contenidors, estalvi d'aigua i gasoil i més eficiència en la planificació de rutes.




A més, la jornada ha servit per fer pedagogia i animar els santcugatencs a recollir selectivament la brossa. La jornada ha comptat amb tallers de materials reciclats i animació infantil destinada a conscienciar els infants sobre la importància del reciclatge. L'atracció preferida dels més petits ha estat, però, els camions d'escombraries i els vehicles de neteja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.