Sant Cugat continua la seva lluita contra el càncer


Temes relacionats

Entrevista Mercè Martí (AECC) ( 5/mar/12)

El diagnòstic precoç redueix un 12% la mortalitat del càncer ( 4/feb/12)


  • Comparteix:

Més de 350 persones s'han aplegat aquest dissabte al sopar benèfic que ha organitzat la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per continuar la lluita contra aquesta malaltia. L'hotel Qgat Suites & Events ha acollit l'esdeveniment en el qual s'han recaptat, fins al moment, més de 20.000 euros, a l'espera del recompte d'altres activitats.

Sant Cugat s'ha tornat a bolcar per lluitar contra el càncer en el sopar benèfic organitzat per la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Enguany es compleixen 25 anys de la presidència de Marta Martí al capdavant de l'AECC Valldoreix Sant Cugat. Martí ho ha valorat a Cugat.cat

Marta Martí

Ha sigut una gran sort haver pogut estar 25 anys a l'AECC. Ha sigut una cosa d'any rere any, que no han fallat mai. El ressò ha estat molt important i per la causa que és encara més.


L'acte també ha comptat amb la presència de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol; el conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de la ciutat, Lluís Recoder, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. Tots ells han coincidit a destacar la importància de la ciutadania en aquesta lluita contra la malaltia.

Pujol / Conesa / Recoder

La capacitat d'organitzar-se de la gent ho fa de manera molt exemplar. / Tenim el goig de comptar amb gent que tot i la crisi s'implica en aquestes causes. / L'activitat d'entitats com aquesta és molt important.



El sopar ha finalitzat amb la tradicional tómbola-subhasta i un reconeixement cap a la presidenta de la secció local, Marta Martí. Els diners recaptats es destinaran majoritàriament a la recerca d'aquesta afectació i la resta es farà servir per sufragar l'atenció als malalts i el seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.