Els Gausacs llueixen castells de 7 amb les colles de Sant Medir


Temes relacionats

Els premis Ciutat de Sant Cugat reconeixen la trajectòria dels Gausacs ( 4/mar/12)

Els Geganters obren els actes del 25è aniversari sent els banderers de Sant Medir ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

El 4 de 8 va convertir els gausacs en colla de 8

El 4 de 8 va convertir els gausacs en colla de 8

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat alguns dels castells de set més ambiciosos del seu repertori aquest diumenge en la trobada de colles de Sant Medir al barri de Gràcia. Els Gausacs fan un balanç positiu de l'actuació, on han assolit el 5 de 7, que requereix mobilitzar molta gent, a més del 3 de 7 i el 4 de 7, que han servit per preparar la tornada dels castells de 8. Els camises verdes han actuat al costat dels Castellers de la Vila de Gràcia i dels Castellers de Sants.

Els Gausacs han aprofitat l'actuació d'aquest diumenge per assentar la base dels castells de vuit, que s'han proposat treure a plaça quan abans millor. A més, han fet una demostració de força descarregant fora de casa un gran castell com el 5 de 7, que requereix mobilitzar molta gent. El cap de colla dels camises verdes Antoni Serra ha destacat especialment aquesta fita.

Antoni Serra

El més important era el repte del castell gran a fora, perquè costa moure gent i avui hem pogut fer el 5 de 7 i per fer-lo calen molts castellers, i normalment costa a principi de temporada.












Els camises verdes encara no han fixat cap data per tornar a provar amb els castells de vuit, però Serra espera aconseguir-ho abans de la diada de Sant Ponç, el segon cap de setmana de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.