'Toon a Ville' torna a la ciutat amb més projeccions i activitats


Temes relacionats

La iniciació a la música, la dansa i l'animació 3D, les propostes trimestrals del Casal de Joves TorreBlanca (23/gen/12)

La bona acollida de 'Toon a Ville' assegura una segona edició a Sant Cugat a l'abril (11/des/11)


  • Comparteix:

La trobada del món de l'animació 'Toon a Ville' tornarà el mes vinent a Sant Cugat amb el mateix format que la primera edició celebrada l'any passat però ampliant la durada i les activitats proposades. El festival manté la seva doble vessant i combinarà les projeccions de caràcter familiar amb les ponències dirigides a professionals. Els creadors dels personatges Pocoyó i Pucca són alguns dels ponents que parlaran del sector a les xerrades del festival, que organitzen les companyies Luvania i Soon in Tokyo amb el suport de l'Ajuntament.

La tercera setmana d'abril Sant Cugat acollirà la segona edició del 'Toon a Ville', que enguany compta amb un programa més ambiciós que s'allargarà de dimarts a diumenge. El Teatre-Auditori, els cinemes Cinesa i les instal·lacions d'EsadeCreapolis són els escenaris on se celebraran la diferents activitats que porta el festival.

El director de la iniciativa, Alfred Sesma, ha explicat a Cugat.cat els motius que els han fet portar de nou la proposta a la ciutat.

Alfred Sesma

Hi ha pocs llocs a Catalunya que hi conflueixin tantes famílies amb nens i al mateix temps empreses dedicades a la tecnologia com a Sant Cugat.


A banda de les xerrades amb destacats creadors del món de l'animació, la iniciativa amplia la seva oferta familiar amb tres dies de projeccions. Divendres al matí, hi ha programades tres sessions per als alumnes de les escoles de la ciutat amb la millor animació infantil per a televisió que es fa actualment. Dissabte se celebrarà la 'Festa Major de Toon a Ville' amb un espectacle que comptarà amb actuacions musicals i projeccions. Diumenge al matí, dues sessions d'audiovisuals inèdits posaran el punt final a sis dies dedicats a l'animació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.