El foc al circuit de cros de Volpelleres podria ser intencionat


  • Comparteix:

Afectació del bosc de Volpelleres

Afectació del bosc de Volpelleres

L'incendi que ha cremat aquest dimarts a la tarda 300 metres quadrats del bosc del circuit de cros de Volpelleres podria ser provocat, segons ha informat l'Ajuntament. Una dotació de Bombers ha sufocat en 20 minuts el foc, després de l'avís del Servei de Prevenció d'Incendis de Collserola. Mossos i Policia Local també han intervingut en l'operació d'extinció de les flames, que han afectat la falda dels arbres sense provocar danys personals.

A dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dimarts, el Servei de Prevenció d'Incendis de Collserola ha avisat als equips d'emergència que hi havia una columna de foc al circuit de cros del bosc de Volpelleres. Una dotació dels Bombers de la Generalitat i una dels Mossos d'Esquadra, a més d'efectius de la Policia Local, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han apagat el foc en poc menys de mitja hora.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que les primeres investigacions apunten que el foc podria ser intencionat.

Jordi Puigneró

Les investigacions estan obertes i el terreny està molt sec. Però de moment tot fa pensar que el foc podria haver estat provocat.




La instal·lació esportiva està a disposició tant d'atletes del CAR com del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.