300 estudiants posen a prova avui els seus coneixements matemàtics


  • Comparteix:

Estudiants fent la Prova Cangur en edicions anteriors

Estudiants fent la Prova Cangur en edicions anteriors

300 alumnes de nou centres santcugatencs s'enfrontaran aquest dijous a la resolució d'exercicis matemàtics amb la Prova Cangur que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM). La convocatòria, que es desenvolupa simultàniament a nombrosos països d'Europa, reunirà a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) els alumnes dels darrers quatre anys d'ensenyament secundari que vulguin fomentar el gust per les matemàtiques.

Alumnes dels instituts Angeleta Ferrer, Arnau Cadell, Pla i Farreras, Leonardo da Vinci, i les escoles Àgora, Avenç, Thau, Pureza de Maria i Viaró participen aquest dijous a la Prova Cangur de Matemàtiques que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques. La cita tindrà lloc a l'ETSAV, centre que de nou col·labora en la iniciativa.

La professora del departament de Matemàtiques de l'ETSAV Maria Congost ha explicat a Cugat.cat quin tipus de preguntes han d'afrontar els alumnes a les Proves Cangur.

Maria Congost

Són unes proves basades en l'enginy, molt diferents al típic examen matemàtic.




El repte consisteix a resoldre un cert nombre de problemes matemàtics. En aquesta edició, hi participen més de 20.000 nois i noies, entre estudiants catalans i andorrans que es presenten en la mateixa convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.