Nova campanya per reduir la població de coloms a la ciutat


  • Comparteix:

Operaris recollint les trampes

Operaris recollint les trampes

L'àrea de Medi Ambient ha col·locat un sistema de trampes per a coloms amb la intenció de reduir la presència d'aquests animals a la ciutat. Es tracta d'una campanya que es repeteix cada dos anys i té per objectiu evitar els problemes d'higiene que provoca la sobrepoblació d'aquestes aus.

Per reduir la presència de coloms a Sant Cugat, s'han instal·lat trampes per atrapar aquests animals que després seran sacrificats seguint el procés que estableix la normativa. La previsió és reduir en més d'un centenar el nombre de coloms.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha explicat que han rebut algunes queixes ciutadanes per la gran presència de coloms a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Ho posem en marxa cada dos anys si es detecta un augment considerable de la població. També hem rebut queixes ciutadanes.







La campanya s'allargarà tota la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.