El govern estudia substituir les targetes de transport per un sistema en funció de l'ús


  • Comparteix:

El sistema de transport públic podria canviar les actuals targetes

El sistema de transport públic podria canviar les actuals targetes

La Generalitat analitza canviar les actuals targetes de transport per un sistema únic en funció de l'ús. El model que estudia el govern podria comportar la desaparició de les targetes que es venen actualment, com la T-10, la T-Mes o la T-Trimestre.

Segons el departament de Mobilitat, això permetria l'adaptació de les tarifes als usuaris, al contrari del que imposa el model actual. El secretari de Mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha assegurat que la base del nou sistema es resumiria en el fet que 'a més utilització del sistema de transport públic hi haurà menys cost del viatge, i a menys utilització, més cost'.

Segons Calvet, actualment es treballa amb una gamma de títols 'molt diversa' i basada en zones. En aquest sentit, Calvet destaca que l'executiu ha d'avançar cap a sistemes tarifaris amb atenció personalitzada de l'usuari, per evitar que s'hagi d'adaptar a l'actual gamma de targetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.