L'avinguda de Pere Planas es talla al trànsit avui dues hores al matí


  • Comparteix:

Les parades de l'avinguda de Pere Planas quedaran anul·lades / Font: Santcugat.cat

Les parades de l'avinguda de Pere Planas quedaran anul·lades / Font: Santcugat.cat

L'avinguda de Pere Planas quedarà tallada al trànsit provisionalment aquest dilluns, de deu del matí a dotze del migdia. La instal·lació d'una grua afectarà algunes freqüències en el transport urbà de les línies 3 i 4.

Les parades de l'avinguda de Pere Planas quedaran anul·lades, de manera que els santcugatencs hauran d'anar a buscar el bus a la plaça de Pere Planas o a l'avinguda del Montseny amb el Camí de Can Flo.

El recorregut de les línies 3 i 4, mentre duri el tall de trànsit, començarà al passeig de la Floresta i passarà per la plaça del doctor Villa, el carrer de la Diputació, la plaça del Pont del Diari, l'avinguda d'Emeterio Escudero, plaça dels Porters i avinguda del Montseny. A partir d'aquest punt, les línies continuaran el seu recorregut habitual.

Les freqüències afectades són les de dos quarts i quatre minuts d'onze, les onze del matí i quatre minuts i la de dos quarts i quatre minuts de dotze del migdia, pel que fa a la línia 4. Respecte la línia 3, quedarà afectat el bus que passa a dos quarts menys cinc de dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.