La fundació del Doctor Iván Mañero torna a Sant Cugat per fomentar els seus projectes mèdics a l'Àfrica


Temes relacionats

Ple absolut al concert solidari en benefici de la Fundación Dr. Iván Mañero (13/des/11)

Un sopar benèfic de la fundació Doctor Iván Mañero i l'ONG Amic recapten fons per un hospital de l'Àfrica ( 4/jun/09)


  • Comparteix:

El doctor Iván Mañero, en un moment del programa 'Cuerpo Médico' de la Sexta / Font: Elperiodico.com

El doctor Iván Mañero, en un moment del programa 'Cuerpo Médico' de la Sexta / Font: Elperiodico.com

La Fundació Privada Doctor Iván Mañero recaptarà diners a la ciutat per millorar les condicions sanitàries de les dones que donen a llum a l'hospital que l'ONG té a Guinea Bissau. Ho farà el primer divendres de maig amb un sopar benèfic al restaurant La Masia, on participarà el patró d'honor de l'entitat, Jordi Pujol, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. Guinea Bissau és el país africà amb la taxa de mortalitat més alta entre les dones que donen a llum.

Continua el contacte solidari de la Fundació Privada Doctor Iván Mañero amb la ciutat. En aquesta ocasió, l'organització ha escollit el restaurant La Masia per a la celebració del tradicional sopar solidari. Es tracta d'una de les principals fonts de recaptació i contacte amb possibles col·laboradors per als projectes que l'associació desenvolupa a l'Àfrica. Concretament, el doctor Iván Mañero, cirurgià plàstic, s'encarrega de realitzar intervencions quirúrgiques a nens i nenes de Guinea Bissau, a més de diverses visites mèdiques a l'Hospital Pediàtric i Maternal Emanuel, situat al barri d'Afia. Mañero, acompanyat del seu equip, també visita les famílies als mateixos poblats de la zona.

La directora de la fundació, Ruth Mañero, ha explicat a Cugat.cat les dificultats que tenen les mares de Guinea Bissau per tenir els seus fills.

Ruth Mañero

Moltes dones són ateses per personal poc preparat o tenen el fill a casa. També hi influeix molt la qüestió de l'ablació.




Al novembre, el Teatre-Auditori va acollir el concert solidari a favor de la Fundació Privada Doctor Iván Mañero, coordinat per l'Associació de Voluntaris de La Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.