Els Gausacs recuperen el 2 de 7 per Santa Madrona


  • Comparteix:

El primer 4 de 8 dels gausacs a la ciutat

El primer 4 de 8 dels gausacs a la ciutat

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge la primera torre de 7 de la temporada, un dels seus castells més emblemàtics, i s'ha convertit en la segona colla en aconseguir-ho aquesta temporada. Un 4 de 7, que serveix per preparar el nou assalt al 4 de 8, un 5 de 7 i dos pilars de 4 i un de 5, han completat una nova actuació dels Gausacs que confirma les bones sensacions de la temporada. Els camises verdes han actuat al costat dels castellers de Barcelona i Poble Sec en aquesta diada de Santa Madrona, a Barcelona.

Els Castellers de Sant Cugat han continuat amb les bones sensacions descarregant grans castells de 7 fora de casa i mobilitzant molts camises verdes per a cada actuació. En aquesta ocasió, han portat un dels seus castells insígnia, el 2 de 7, a la plaça de Santa Madrona de Barcelona. Ho ha explicat el cap de colla dels Gausacs Antoni Serra.

Antoni Serra

Ha estat una actuació amb un castell de mèrit, la torre de 7 que l'any passat va ser un dels nostres castells més emblemàtics. Per això era important poder-lo recuperar.



Els camises verdes encara no han fixat cap data per tornar a provar amb els castells de vuit, però Serra espera aconseguir-ho abans de la diada de Sant Ponç, el segon cap de setmana de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.