Mor una nena de cinc anys en caure d'un balcó accidentalment


  • Comparteix:

Els fets van passar al carrer de Sant Pere

Els fets van passar al carrer de Sant Pere

Una nena de cinc anys ha mort aquest dissabte a la tarda després de caure d'un balcó de forma accidental al carrer de Sant Pere, segons ha pogut saber Cugat.cat. La menor, alumna de l'escola Joan Maragall, va ser traslladada a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, on va morir al cap d'unes hores a causa de la caiguda des d'un segon pis. L'escola Joan Maragall ha celebrat aquest dilluns a la tarda un acte en record de la petita.

Els fets han tingut lloc aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda quan la nena, per causes que es desconeixen, va caure accidentalment del balcó d'un segon pis del carrer de Sant Pere. Els serveis d'emergència van traslladar immediatament la nena a l'hospital Sant Pau de Barcelona, on va morir poques hores més tard.

La direcció de l'escola Joan Maragall ha celebrat aquest dilluns a la tarda un acte d'homenatge en record de la petita que era alumna de P-5 d'aquest centre escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.